A lot of people are crazy doing shopping through the Internet now. Why is it so popular? There are s

所属学校:学历教育 科目:初中英语 2024-08-14 08:48:09 初中英语

A lot of people are crazy doing shopping through the Internet now. Why is it so popular? There are some reasons. First, more and more people have their own computers and their computers can be joined with the Internet. So it is possible for many of them to do shopping through the Internet. Second, shopping through the Internet can save them some money and a lot of time. Third, they don't need to go to the shop themselves. Because of these good facts, few people refuse it.

On the other hand, some people don' t like this new way of shopping. They are worried about the safety of shopping online. Customers(顾客) can only see the pictures of productions (商品) on the Internet. And they can' t enjoy the pleasure of buying things in large supermarkets or some wonderful stores. These are the reasons why they do not like it.

But I think more and more people will like this new kind of shopping in the future.

【1】Many people are interested in shopping online.

【2】Shopping on line can only save money.

【3】All the productions on the Internet are good.

【4】Some people dislike shopping online because they don' t have their own computers.

【5】The writer of the passage supports (支持) shopping on line.

【答案】

【1】 T

【2】 F

【3】 F

【4】 F

【5】 T

【解析】

本文大意:如今许多人痴迷于通过网上购物,第一,越来越多的人有自己的电脑能联接上网络,第二,网上购物可以节省一些钱和许多时间,第三,他们不需要亲自去购物;但也有很多人不喜欢网上购物,他们担心网上购物的安全而且他们不能享受在大超市或一些很棒的商店购物的乐趣, 但是我认为越来越多的人们在将来会喜欢这种新的购物方式的。

【1】推理判断题。根据A lot of people are crazy doing shopping through the Internet now如今许多人痴迷于通过网上购物,可知答案填T

【2】推理判断题。根据shopping through the Internet can save them some money and a lot of time.网上购物可以节省一些钱和许多时间,可知答案填T

【3】推理判断题。根据They are worried about the safety of shopping online.他们担心网上购物的安全, 可知答案填F

【4】推理判断题。根据They are worried about the safety of shopping online. And they can’t enjoy the pleasure of buying things in large supermarkets or some wonderful stores.他们担心网上购物的安全而且他们不能享受在大超市或一些很棒的商店购物的乐趣,可知答案填F

【5】推理判断题。根据But I think more and more people will like this new kind of shopping in the future.但是我认为越来越多的人们在将来会喜欢这种新的购物方式的,可知答案填T

版权声明

声明:有的资源均来自网络转载,版权归原作者所有,如有侵犯到您的权益 请联系本站我们将配合处理!

下一篇 :返回列表

分享: